Naar het hart van de materie

Deze dag kijken we naar de complexe ingrediënten die een
helende sfeer creëren, met inbegrip van de redenen waarom we ervoor kiezen om op zo'n persoonlijke manier met mensen te werken.
Wanneer de grenzen van deze relatie duidelijk zijn en gerespecteerd worden kan de therapeut thuiskomen in zijn hart en een ruimte creëren waar vertrouwen en kwetsbaarheid gemakkelijker kunnen ontstaan.

Docent: Tarika Glubin

Tarika heeft een Master in Psychologie en helpt al 40 jaar mensen hun kwaliteit van leven te verbeteren. Ze noemt zichzelf een Osho spiritueel therapeut omdat ze in haar werk meditatie en verschillende therapeutische vaardigheden combineert. Het geeft haar voldoening om te zien hoe mensen leren van zichzelf te houden. In haar zoektocht naar dieper bewustzijn, heeft ze de Transessence Techniek ontwikkeld, een hulpmiddel voor essentieel leven, die zij zowel individueel als met groepen over de hele wereld deelt. Tarika was directeur van de Geneseo State Hotline Service (New York), het Institute of Love and Consciousness (India), en was staflid van het New York City Addiction Services Agency Manpower Department en het centrum voor Anxiety and Depression in Seattle, Washington.

Tarika-GlubinTarika leidt wereldwijd therapeuten op en steunt hen door supervisie bij hun verdere professionele ontwikkeling.

Voor wie: Deze workshop richt zich op diegene die al werkzaam is als therapeut/coach of hiervoor studerend is
Datum
: Donderdag 18 april 2019
Tijden
: 10.00-17.00 uur
Locatie: Amsterdam
Kosten: € 115,00. Dit is inclusief koffie en thee.
Accreditatie
: SBU 6

De voertaal is Engels, maar vertaling is beschikbaar.

Aanmelden


 

Naar het hart van de materie