Praveeta Timmerman
3D cover Gratis eBook Slapend fit + slaaptips
GRATIS 16 Slaaptips

Leer hoe lichttherapie
jou kan helpen aan
een betere nachtrust.

klik hier

English nederlands

Prenatale behandelingen met kleur en licht

Speciaal voor die (voetreflexzone) therapeuten die de cursus Lichttherapie op de voet of een andere cursus hebben gedaan.

kleurentherapie, prenatale, metamorfosemassageDe prenatale therapie komt voort uit de metamorfosemassage van Robert St. John.
De theorie is gebaseerd op de vooronderstelling dat het groeiende leven in de baarmoeder in feite alles absorbeert wat de moeder ervaart, zowel in haar gevoelswereld als in haar omgeving. Vooral de minder positieve ervaringen kunnen al voor de geboorte bepalend zijn voor het latere leven. Er zijn natuurlijk ook positieve ervaringen die de foetus beïnvloeden. Als de moeder blij en gelukkig is tijdens de zwangerschap, heeft dat ook een belangrijke invloed.
Er zijn voorbeelden bekend van moeders die veel klassieke muziek beluisterden tijdens de zwangerschap en een kind kregen dat muzikaal hoogbegaafd bleek te zijn.
Volgens Peter Mandel hebben trauma’s uit deze tijd gevolgen voor ons latere leven en kunnen ze leiden tot ziekte of zwakte. In het begin zijn die zwakke plekken nog niet zo opvallend, maar in ons latere leven kunnen er onoplosbare problemen ontstaan of conflicten die zich steeds weer herhalen.

De behandelingen kunnen worden gedaan vanaf het 1e levensjaar of zelfs vanaf het moment dat een baby net geboren is als je weet dat er sprake was van problemen tijdens de zwangerschap of bij de geboorte.
Prenatale kleurentherapie is ook heel geschikt voor volwassenen, want we hebben allemaal indrukken opgedaan in de baarmoeder die nog mede bepalend zijn voor ons leven van nu.

Peter Mandel heeft een aantal aanvullingen en andere invalshoeken ontwikkeld, waardoor er nu vier verschillende mogelijkheden zijn ontstaan. Deze leer je op deze dag en er is tijd voor praktijkoefening.

Voor wie: voetreflexzone- of andere natuurgeneeskundige therapeuten die de cursus Lichttherapie op de Voet hebben gedaan of ten minste een andere cursus Kleurenpunctuur.
Datum: datum nog niet bekend
Tijden: van 9.30-17.00 uur
Locatie: Amsterdam
Docent: Praveeta Timmerman
Kosten: € 115,00. Dit is inclusief werkboek, koffie en thee.
Studiebelasting: SBU 14

Aanmelden

Actueel

apr 13, 2017
Categorie: nl
Ingezonden door: admin

Donderdag 8 februari 2018
Slapend fit met kleur, klank en kruidenolie
Leren lekker te slapen volgens de Methode Mandel

Aanmelden

jan 16, 2018
Categorie: nl
Ingezonden door: praveeta

Zaterdag/zondag 24/25 februari
Ernstige ziektes en ziekteontwikkeling

Aanmelden

jan 16, 2018
Categorie: nl
Ingezonden door: admin

Voor voetreflextherapeuten cursus
Lichttherapie op de Voet
vr/za 23/24 maart en 25/16 mei

Aanmelden

dec 2, 2017
Categorie: nl
Ingezonden door: praveeta

Maandag 29 januari 2018 VOL
Nieuwe datum: maandag 26 maart 2018
Verborgen kracht van licht en kleur

Aanmelden

Bestel

Slapend FitDe verborgen kracht van licht en kleur