Praveeta Timmerman
3D cover Gratis eBook Slapend fit + slaaptips Meld je aan voor de Nieuwsbrief en ontvang het e-book: '16 tips voor een goede nachtrust'.

klik hier

English nederlands

Kleurentherapie bij verslavingen

kleurentherapie, lichttherapie, verslavingenKleurentherapie bij verslavingen. Binnen de esogetische kleurenpunctuur van Peter Mandel is verslaving een symptoom en de oorzaak vinden we binnen de individualiteit van een persoon. Bepaalde factoren kunnen onder bepaalde omstandigheden leiden tot verslaving.
De oorzaak en het ontstaan van verslavingen gaan we op verschillende manieren bekijken en behandelen met licht en kleur = kleurenpunctuur. Licht is de energiestroom, kleur is de informatie die we toevoegen aan het lichaam om een verandering plaats te laten vinden.

In deze tweedaagse workshop komen kleur- en lichttherapie behandelingen aan bod die patronen doorbreken die ten grondslag liggen aan verschillende vormen van verslaving zoals gokken, werken, alcohol, drugs, roken, internet, snoepen…

Voor wie: natuurgeneeskundige therapeuten, acupuncturisten, shiatsu en andere masseurs, coaches, psychologen. Je dient wel minimaal een basis- of introductieworkshop of cursus in Kleurenpunctuur te hebben gedaan
Data: nog niet bekend
Locatie: Amsterdam
Docente: Praveeta Timmerman
Kosten: € 245,00. Dit is inclusief werkboek, koffie en thee.
Studiebelasting: SBU 28

Aanmelden

Actueel

mei 30, 2018
Categorie: nl
Ingezonden door: admin

Zaterdag/zondag 13/14 oktober
Kleurentherapie voor Therapeuten
Basisseminar en begin van de opleiding.
Download Studiegids

Aanmelden

Bestel

Slapend FitDe verborgen kracht van licht en kleur