Praveeta Timmerman
3D cover Gratis eBook Slapend fit + slaaptips
GRATIS 16 Slaaptips

Leer hoe lichttherapie
jou kan helpen aan
een betere nachtrust.

klik hier

English nederlands

Veel gestelde vragen

Op de pagina Downloads vindt je allerlei brochures met achtergrond informatie over de verschillende producten en mogelijkheden en het gebruik van de lichtsets, kristallen, esogetische Wilde-kruidenolie Relax. Gebruik het overzicht hieronder voor de meest gestelde vragen per onderwerp.

Behandelingen

Ik gebruik medicijnen, kan ik dan wel kleurenpunctuur ondergaan? Ja. Kleurenpunctuur kan uitstekend naast reguliere behandelingen worden ingezet. Ook bij ondersteuning van zware aandoeningen. Let op: kleurenpunctuur is geen vervanging van reguliere behandelingen.

Zijn er bijwerkingen? Nee, en dat is tegelijkertijd het bijzondere. Daarom kan kleurenpunctuur naast alle reguliere behandelingen worden ingezet.

Mijn man is kleurenblind. Helpt kleurenpunctuur dan ook? Ja, de huid neemt de kleur- en lichtimpulsen op en verwerkt deze via het zenuwstelsel. Het werkt niet via de ogen.

Kan ik mijn kinderen ook zelf thuis behandelen met kleurenpunctuur? Ja, dat kan. Speciaal voor gebruik thuis, voor jezelf of je kinderen, heb ik het boek: 'De verborgen kracht van licht en kleur' geschreven. Het is een soort 'huisapotheek met kleur en licht'.

Kristallen

Kan ik de kristallen ook zelf toepassen? Ja, dat is mogelijk. Voor bijna alle kristallen zijn brochures beschikbaar om je tips te geven hoe je jezelf kunt behandelen.

Wilde-kruidenolie Relax

Ik heb geen lichtset. Kan ik toch aan de slag met deze olie? Ja, dat kan heel goed. Dan breng je de olie aan op de aangegeven zones.

Kleurenbrillen

Hoe lang kan ik een kleurenbril dragen? Het beste is per dag ongeveer 20 minuten achter elkaar met dezelfde kleur en dit kan een aantal keer per dag worden herhaald, naar behoefte. De rode kleurenbril echter slechts maximaal 20 minuten per dag.

Lichtsets

Ik zie verschillende lichtsets in de webwinkel. Welke raad je me aan? Er zijn er eigenlijk maar 2:
1: de Perlux P117, met de glasstaafjes. Die is voor professioneel gebruik, bijv. door acupuncturisten en andere therapeuten.
2: de Perlux F333, met de schijfjes. Die is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik en het behandelen van zones op het lichaam. Ook bijvoorbeeld als je de zones die we gebruiken bij de Wilde-kruidenolie Relax wilt behandelen.
De Perlux de Luxe heeft deze twee lichtsets in één doos en die wordt meestal door therapeuten gebruikt, om zowel punten als zones te kunnen behandelen bij hun cliënten.

Cursussen en workshops

Ik wil een workshop doen, maar weet niet goed wat te kiezen. Mail me of bel me op voor overleg hierover.

Ik ben geen therapeut en heb veel zin om workshops en cursussen te gaan doen. Kan dat? Mail me of bel me op om te bespreken wat voor jou het beste is.

Kleurklank muziek

Is het de bedoeling dat ik achter elkaar naar allebei de tracks op de CD luister? Nee, je luistert naar 1 en dan later op de dag of de volgende dag kun je naar dezelfde luisteren of de andere track nemen.

Kirlianfotoanalyse

Kan ik van mijn zoontje van 5 jaar ook een kirlianfoto laten maken? Ja, van kinderen kunnen ook kirlianfoto's worden gemaakt. Het kind moet zelfstandig kunnen blijven zitten en vanaf 5  jaar kan dat wel.

Praktische informatie

Waar kan ik de Algemene voorwaarden vinden? Die staan hier.

Waar kan ik de klachtenregeling vinden? Die staat hier.

Disclaimer: Bij het samenstellen van de informatie van deze website, inclusief alle bijlages, is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Sommige kwalen of aandoeningen zijn niet, of minder, geschikt voor zelfmedicatie. Raadpleeg altijd eerst je huisarts of specialist. De eigenaar van deze website is op geen enkele manier aansprakelijk voor enig letsel of gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van de informatie van deze website.

Vorige pagina: Downloads kleurentherapie producten
Volgende pagina: Contactgegevens

Actueel

apr 13, 2017
Categorie: nl
Ingezonden door: admin

Donderdag 8 februari 2018
Slapend fit met kleur, klank en kruidenolie
Leren lekker te slapen volgens de Methode Mandel

Aanmelden

jan 16, 2018
Categorie: nl
Ingezonden door: praveeta

Zaterdag/zondag 24/25 februari
Ernstige ziektes en ziekteontwikkeling

Aanmelden

jan 16, 2018
Categorie: nl
Ingezonden door: admin

Voor voetreflextherapeuten cursus
Lichttherapie op de Voet
vr/za 23/24 maart en 25/16 mei

Aanmelden

dec 2, 2017
Categorie: nl
Ingezonden door: praveeta

Maandag 29 januari 2018 VOL
Nieuwe datum: maandag 26 maart 2018
Verborgen kracht van licht en kleur

Aanmelden

Bestel

Slapend FitDe verborgen kracht van licht en kleur