Docenten

praveetaPraveeta Timmerman

In 1992 richtte zij haar Instituut voor Kleurenpunctuur op, een praktijk en opleidingsinstituut voor licht- en kleurentherapie in Amsterdam. Eerder volgde zij de opleiding Esogetische Kleurenpunctuur en Kirlianfotografie aan de Osho International Academy of Healing Arts in Pune, India en aan het Mandel Institut für Esogetische Medizin in Bruchsal, Duitsland.
Vanaf 1995 organiseert en geeft zij namens het Internationale Mandel Instituut workshops, trainingen, bij- en nascholingsdagen over onder meer licht- en kleurentherapie en kirlianfotoanalyse voor therapeuten in de complementaire gezondheidszorg.

Ze heeft de afgelopen vijfentwintig jaar in binnen- en buitenland kleur- en lichttherapie trainingen, workshops en seminars gegeven. Ze is geaccrediteerd door het Internationale Mandel Instituut.

Auteur van:
De verborgen kracht van licht en kleur. Sleutel tot een gezond en harmonieus leven (2013)
The Healing Power of Light and Color A practical guide to colorpuncture according to Peter Mandel (2014)
Bewerkt boek van Peter Mandel: Slapend fit met kleuren, klanken en kruidenolie (2014)
Sleep yourself Fit - de Engelse versie (2016)
Schlaf dich Fit - de Duitse versie (2016)


ingecoxInge Cox

Praktijk San Bao:
Kirlianfotografie,
Licht-kleursessies (photonwave, kleurenpunctuur)
Klassieke acupunctuur
Inge Cox Kleur-Licht oliën

Verzorgt in België de cursus 'Licht op de voet' en de 'Opleiding voor Therapeuten' in samenwerking met Instituut voor Kleurenpunctuur onder licentie van het Internationales Mandel Institut in Bruchsal, Duitsland.

Lid van VBAG, RBCZ
san-bao-logo

*Eeuwfeeststraat 2
3400 Ezemaal (België)
0032 16 78 26 86
www.sanbao.be
info@sanbao.be


joyce-van-doornJoyce Wijnbergen

In mijn werkzaamheden kwam ik nooit eerder een methode tegen waarmee je in één oogopslag een indicatie van de energetische toestand van iemand kunt zien. Dat gebeurde toen ik in aanraking kwam met Kirlianfotografie. Ook therapie met Kleurenpunctuur raakte me in mijn hart, omdat het zowel op fysiek-emotioneel als mentaal niveau werkt.

Voor beide volgde ik de opleiding Esogetische Geneeskunde, zowel bij het Mandel Instituut in Bruchsal (Duitsland) als bij het Instituut voor Kleurenpunctuur (Nederland). Na 25 jaar is mijn enthousiasme niet geluwd. Daarom bied ik nog steeds met veel plezier Kirlianfotografie en Kleurenpunctuur aan.

In mijn praktijk Centrum voor Persoonsbegeleiding kunt u terecht voor:

  • Gezondheidsanalyse d.m.v.:
  • Kirlianfotoanalyse
  • Kleurenpunctuur (Licht- en kleurentherapie)
  • Inductietherapie
  • Kristallentherapie - Kleurklankmuziek
  • Bioresonantie
  • Systeemopstellingen
  • Counseling

Mijn enthousiasme draag ik over door het geven van workshops waarin kleurenpunctuur een rol speelt.

Mosweg 26
7891 RG Klazienaveen
T 0591-393987
T 06-10287291
E : joycevandoorn@cs.com


Tarika-GlubinTarika Glubin

Tarika heeft een Master in Psychologie en helpt al 40 jaar mensen hun kwaliteit van leven te verbeteren. Ze noemt zichzelf een Osho spiritueel therapeut omdat ze in haar werk meditatie en verschillende therapeutische vaardigheden combineert. Het geeft haar voldoening om te zien hoe mensen leren van zichzelf te houden. In haar zoektocht naar dieper bewustzijn, heeft ze de Transessence Techniek ontwikkeld, een hulpmiddel voor essentieel leven, die zij zowel individueel als met groepen over de hele wereld deelt. Tarika was directeur van de Geneseo State Hotline Service (New York), het Institute of Love and Consciousness (India), en was staflid van het New York City Addiction Services Agency Manpower Department en het centrum voor Anxiety and Depression in Seattle, Washington.

Tarika leidt wereldwijd therapeuten op en steunt hen door supervisie bij hun verdere professionele ontwikkeling.

slapendfit-boek.jpg