I Ching binnen de kleurenpunctuur

Aanmelden

De I Ching is meer dan zomaar een ‘orakelsysteem’. De 'I Ching' heet ook wel het 'Boek der Veranderingen' en is een klassiek boek vol wijsheid uit het oude China.

Er zijn 8 trigrammen en zij vormen de elementen waaruit het universum bestaat. Uit deze 8 trigrammen ontstaan 64 hexagrammen.

Het is Peter Mandel gelukt om de locatie op het lichaam te vinden van deze trigrammen en hexagrammen. We kunnen nu deze trigrammen en hexagrammen op het lichaam behandelen met kleurenpunctuur. De uitwerking van deze I Ching behandelingen is heel bijzonder - ze maken via het lichaam het ‘onzichtbare’ ‘zichtbaar’. Iets van de kosmische wijsheid dringt door in onze materie.

Deze workshop is een tweede kennismaking met de I Ching kleur- en lichtbehandelingen. De eerste kennismaking is de workshop '9 Star Ki Astrologie en I Ching binnen de Kleurenpunctuur'.

De voertaal in deze I Ching workshop is Nederlands en het werkboek is in het Engels of Duits. Geef bij je aanmelding op welke taal jouw voorkeur heeft.

Als deze ingang je aanspreekt en je wilt meer leren over de I Ching en de behandelingen via de hexagrammen, dan is dit je kans.

Voor wie: iedereen die een workshop of cursus Kleurenpunctuur heeft gedaan.
Datum: Donderdag 19 november 2020
Tijden: van 9.30-17.00 uur
Locatie: Amsterdam
Docent: Praveeta Timmerman
Kosten: €115,00. Dit is inclusief, werkboek, koffie en thee.
Studiebelasting: Docent Contact uren 7, SBU 35, ECTS 1,5. Accreditatie KTNO onder nummr: K11404

 

Aanmelden:

Datum publicatie:. 9 feb 2020

I Ching binnen de kleurenpunctuur