I Ching met licht en kleur

Aanmelden

De I Ching is meer dan zomaar een ‘orakelsysteem’. De 'I Ching' heet ook wel het 'Boek der Veranderingen' en is een klassiek boek vol wijsheid uit het oude China.

Er zijn 8 trigrammen en zij vormen de elementen waaruit het universum bestaat. Uit deze 8 trigrammen ontstaan 64 hexagrammen.

Het is Peter Mandel gelukt om de locatie op het lichaam te vinden van deze trigrammen en hexagrammen. We kunnen nu deze trigrammen en hexagrammen via de huid behandelen met kleurenpunctuur. De uitwerking van deze I Ching behandelingen is heel bijzonder - ze maken via het lichaam het ‘onzichtbare’ ‘zichtbaar’. Iets van de kosmische wijsheid dringt door in onze materie.

Soms is er hulp en inzicht nodig vanuit een onbekende bron. Bij grote Levensvragen die zich aandienen, is het raadplegen van de I Ching een eeuwen oud hulpmiddel. Het boek van Peter Mandel: ‘The Playful I Ching’ of in het Duits: ‘Das Spielerische I Ging’ is daarvoor perfect. Het geeft naast de inzichten van de betekenis van de Hexagrammen, ook nog mogelijkheden voor kleurenpunctuur- en kristalbehandelingen zodat het niet alleen bij theorie blijft.

Deze workshop is een vervolg kennismaking met de I Ching kleur- en lichtbehandelingen. De eerste kennismaking is de workshop '9 Star Ki Astrologie en I Ching binnen de Kleurenpunctuur'.

De voertaal in deze I Ching workshop is Nederlands en het werkboek is in het Duits.

Voor wie: iedereen die een workshop of cursus Kleurenpunctuur heeft gedaan.
Datum: Maandag 5 juni 2023
Tijden: van 9.30-17.00 uur
Locatie: Amsterdam
Docent: Praveeta Timmerman
Kosten: €115,00. Dit is inclusief, werkboek, koffie en thee.
Studiebelasting: Docent Contact uren 7, SBU 35, ECTS 1,5. Accreditatie KTNO K12910.

 

Aanmelden:

I Ching met licht en kleur