Thuis met kleur en licht aan de slag

Vaak krijg ik vragen, of ik behalve aan therapeuten, ook aan niet-therapeuten les geef.

Ik citeer Peter Mandel:
‘Licht is leven. Dit is geen geloofssysteem maar iets dat door de wetenschap wordt bevestigd. In het bijzonder speelt licht een rol in de communicatie tussen de cellen in het lichaam, en ziekte treedt op wanneer de cellen niet langer dezelfde taal kunnen spreken. Licht geven aan het lichaam heeft een resonantie-effect, zodat cellen weer dezelfde taal kunnen spreken en zo het natuurlijke genezingsproces van het lichaam ondersteunen’.

Of je nu door een therapeut behandeld wordt, of jezelf behandelt: het licht komt gewoon binnen bij je en helpt je lichaam weer in harmonie te functioneren.

Licht- en kleurbehandelingen kun je juist heel goed zelf thuis toepassen. Daar hoef je niet de hele ‘Opleiding voor therapeuten’ voor te doen. De behandelingen zijn gemakkelijk en met de vlakfocusset is het eenvoudig werken.

Veel cliënten in mijn praktijk leer ik behandelingen die ze zelf thuis kunnen doen en voor kinderen, leer ik een of beide ouders, wat ze bij bepaalde klachten kunnen doen en geef hen specifieke behandelingen met licht en kleur mee voor hun kind.

Mijn praktijk is gesloten en ik verwacht de komende weken meer tijd te hebben. Misschien heb je zelf een praktijk die ook gesloten is, of je bent een van de velen, die thuis moeten werken, of je kunt juist helemaal niet werken en zit noodgedwongen thuis met weinig te doen.

Het is nu de juiste tijd om zelf wat te gaan leren, en extra goed voor jezelf en je familie te zorgen.

Zo kun je op een gemakkelijke manier een investering doen, die zich de komende jaren terugverdient in een betere gezondheid.

Ben je al een tijdje bezig, en je hebt een lichtset en het boek, en je wilt meer begrip over kleurenpunctuur en uitgebreidere mogelijkheden leren kennen, dan is het basisseminar een hele goede mogelijkheid, ook als je geen therapeut bent.

Ondertussen is het voorjaar aangebroken en de natuur is uitbundig: geniet nu extra van de warmte en het licht van de zon en blijf gezond!

Datum publicatie:. 17 apr 2020

Thuis met kleur en licht aan de slag