Thuis met kleur en licht aan de slag

Vaak krijg ik vragen, of ik behalve aan therapeuten, ook aan niet-therapeuten les geef.

Ik citeer Peter Mandel:
‘Licht is leven. Dit is geen geloofssysteem maar iets dat door de wetenschap wordt bevestigd. In het bijzonder speelt licht een rol in de communicatie tussen de cellen in het lichaam, en ziekte treedt op wanneer de cellen niet langer dezelfde taal kunnen spreken. Licht geven aan het lichaam heeft een resonantie-effect, zodat cellen weer dezelfde taal kunnen spreken en zo het natuurlijke genezingsproces van het lichaam ondersteunen’.

Of je nu door een therapeut behandeld wordt, of jezelf behandelt: het licht komt gewoon binnen bij je en helpt je lichaam weer in harmonie te functioneren.

Licht- en kleurbehandelingen kun je juist heel goed zelf thuis toepassen. Daar hoef je niet de hele ‘Opleiding voor therapeuten’ voor te doen. De behandelingen zijn gemakkelijk en met de vlakfocusset is het eenvoudig werken.

Veel cliënten in mijn praktijk leer ik behandelingen die ze zelf thuis kunnen doen en voor kinderen, leer ik een of beide ouders, wat ze bij bepaalde klachten kunnen doen en geef hen specifieke behandelingen met licht en kleur mee voor hun kind.

Mijn praktijk is gesloten en ik verwacht de komende weken meer tijd te hebben. Misschien heb je zelf een praktijk die ook gesloten is, of je bent een van de velen, die thuis moeten werken, of je kunt juist helemaal niet werken en zit noodgedwongen thuis met weinig te doen.

Het is nu de juiste tijd om zelf wat te gaan leren, en extra goed voor jezelf en je familie te zorgen.

Omdat het toch al financieel zware tijden zijn voor velen, heb ik besloten om je een aanbieding te doen.

Bij aankoop van een lichtset en het boek ‘De verborgen kracht van licht en kleur’, krijg je een telefonische privéles van een uur, ter waarde van € 70,00, cadeau. Je kunt je vragen stellen over welke behandelingen voor jezelf of je partner of je kind nodig zijn.
Heb je het boek al, en je koopt nu een lichtset, dan geldt deze aanbieding ook.

Zo kun je op een gemakkelijke manier een investering doen, die zich de komende jaren terugverdient in een betere gezondheid.

Ben je al een tijdje bezig, en je hebt een lichtset en het boek, en je wilt meer begrip over kleurenpunctuur en uitgebreidere mogelijkheden leren kennen, dan is het basisseminar een hele goede mogelijkheid, ook als je geen therapeut bent. Dit seminar is op vrijdag en zaterdag 8 en 9 mei, online.

Hoe het werkt? Na aanmelding ontvang je de factuur en na betaling ervan stuur ik je het werkboek per post toe. Op de afgesproken tijd krijg je een uitnodiging om deel te nemen aan het webinar en via beeldtelefoon volgt live de les. Uiteraard kan alleen de theorie worden besproken. Er is directe interactie met jou als deelnemer en je vragen kunnen allemaal worden beantwoord.

Het maximale aantal deelnemers per webinar is acht.

Omdat uitwisselen en praktijkoefening een belangrijk onderdeel van de les zijn, organiseer ik in overleg met deelnemers, een extra dag van 10.30-16.00 uur op een later tijdstip.

Ook hiervoor geldt een tijdelijke korting van € 70,00.
Dit tweedaags webinar kost nu met korting €175 in plaats van €245. Bovendien spaar je reiskosten uit! Voor dit bedrag krijg je het werkboek, twee dagen online les en na verloop van tijd een praktijkdag om te oefenen met wat je geleerd hebt.

Aanmelding uiterlijk 1 mei en dit is ook de datum dat beide aanbiedingen geldig zijn.

Neem contact op voor vragen over deze aanbiedingen.

Ondertussen is het voorjaar aangebroken en de natuur is uitbundig: geniet nu extra van de warmte en het licht van de zon en blijf gezond!

Datum publicatie: Apr 17, 2020

Thuis met kleur en licht aan de slag