Transmitter Relais

Aanmelden

Vanuit onze vroege kinderjaren, de prenatale tijd en soms uit vorige levens dragen wij onderbewust veel, vaak negatieve, indrukken (imprints) met ons mee die kunnen verhinderen dat wij onze unieke levensopdracht volledig vervullen.

De Transmitter Relais behandelingen zijn ontworpen om deze imprints te laten oplossen zodat de innerlijke weg weer vrij komt. Peter Mandel beschrijft de transmitter relais als de 'wachter bij de poort'. In het esogetisch model vormen de transmitter relais een soort ingebouwd filtersysteem, dat ons helpt om de juiste informatie te verzamelen en te verwerken om ons unieke levensdoel te kunnen vervullen en onze creativiteit vrij te laten stromen.

De Transmitter Relais zijn één van Peter Mandel’s meest diepgaande therapeutische behandelingen. Meer dan dertig jaar geleden ontdekte hij unieke punten op het lichaam die, wanneer ze worden gemasseerd en behandeld met kleur, lang vergeten levenservaringen tot bewustzijn laten komen, die dan kunnen worden verwerkt en losgelaten. Ongeacht hun klachten merkten zijn patiënten dat hun symptomen verminderden en dat er dramatische veranderingen in hun leven kwamen, zowel in hun geestelijke gesteldheid als op het materiële vlak.

Deze behandelingen zijn krachtig en diepgaand. Ze halen onbewuste herinneringen naar boven, die direct helderheid geven, zonder analyse of tussenkomst van het denken. Ze helpen cliënten om de gevolgen van conditionering en prenatale invloeden uit hun kindertijd te verwerken, zodat hun ware wezenskern de ruimte krijgt om zich te ontplooien.

In deze driedaagse workshop leer je hoe je deze behandelingen kunt geven.

Voor wie: Iedereen die eerder een workshop of cursus Kleurenpunctuur heeft gedaan.
Datum: Vrijdag/zaterdag 17 en 18 september en vrijdag 8 oktober 2021
Tijden: van 9.30-17.00 uur
Locatie: Amsterdam
Docent: Praveeta Timmerman
Kosten: €345,00. Dit is inclusief, werkboek, koffie en thee.
Studiebelasting: Docent Contact uren 21, SBU 105, ECTS 4,5. Accreditatie KTNO onder nummer: K6097

 

Aanmelden:

Datum publicatie:. 15 nov 2020

Transmitter Relais