Zelfzorg met Kleurenpunctuur

Aanmelden

ZELFZORG GRATIS WEBINAR TER KENNISMAKING.

De afgelopen dertig jaar heb ik veel workshops en cursussen gegeven, voornamelijk gericht op professionals in de natuurgeneeskunde.

Individueel heb ik mensen begeleid op het pad van de zelfzorg. Kleurenpunctuur is hier heel geschikt voor. Ik gaf adviezen over hoe cliënten zichzelf konden behandelen. Velen zijn hier heel blij mee geweest en behandelen nog steeds zichzelf, (klein)kinderen en anderen in hun omgeving.

Om kleurenpunctuur ook toegankelijk te maken voor thuisgebruik, bestaat er sinds 2013 een uitgebreid handboek ‘De verborgen kracht van licht en kleur’ dat nog steeds een uitstekende handleiding biedt voor zelfzorg en behandelingen geeft voor allerlei veelvoorkomende klachten.

Veel mensen aarzelen echter om ‘zomaar’ te beginnen en daarom hebben collega Inge Cox en ik de handen ineengeslagen en gaan we een serie workshops geven, speciaal gericht op zelfzorg. Als therapeut ben je uiteraard ook zeer welkom, maar in tegenstelling tot de andere cursussen en workshops, vallen deze niet onder de KTNO accreditatie regeling.

Hier zijn de details:

Datum: Maandag 9 september 2024
Tijden: 19.30-20.30
Kosten:
geen
Plaats: online
Docenten: Inge Cox en Praveeta Timmerman

Wil je graag de Kleurenpunctuur zelfzorg workshops volgen?

Op 16 september is het thema Zelfzorg introductie & versterking immuniteit, 14 oktober is het thema Zelfzorg en De huid en op 18 november is het thema Leer & concentratie moeilijkheden.

Aanmelden:

Zelfzorg met Kleurenpunctuur