Slapend fit! Met kleuren, klanken en kruidenolie.

Aanmelden

Leren beter te slapen volgens de Methode Mandel.

De workshop Slapend fit! is gericht op therapeuten die hun cliënten willen begeleiden bij slaapproblemen. Ben je geen therapeut en je wilt werken aan je slaapproblemen, dan ben je ook van harte welkom.
Peter Mandel heeft iets gecreëerd wat uniek is in de wereld: het belang van speciale huidzones en het gebruik van een wilde-kruidenolie (een aromatische olie) om beter te kunnen slapen. Zijn methode heeft al veel mensen geholpen.

Wat leer je:

- Overzicht diverse vormen van slaapproblematiek
- Verband tussen oude emotionele klachten en slaapproblemen
- Verband tussen recente lichamelijke klachten en slaapproblemen
- Waarom het belangrijk is dat we dromen
- Behandelingen om beter te slapen. Die kun je bij jezelf of bij je cliënt doen en deze kun je ook aan je cliënten leren zodat zij het zelf kunnen gaan doen.

Je ontvangt een vragenlijst die je aan je cliënt kunt meegeven om hun slaappatroon (en eventueel droompatroon) bij te houden en de verbeteringen in kaart te brengen.

Keurmerk bij en nascholing

Voor wie:
- Therapeuten in de complementaire en reguliere gezondheidszorg - zoals trainers, coaches, psychologen of natuurgeneeskundigen.
- Als je zelf niet goed slaapt en dit wilt oplossen.
Data en plaats: Dinsdag 21 januari 2025, online. Na aanmelding ontvang je de factuur en na betaling ontvang je het papieren werkboek per post. Op de afgesproken tijd krijg je een uitnodiging om deel te nemen aan de workshop en via je pc volgt live de les. Er is directe interactie met jou als deelnemer en je kunt uiteraard al je vragen stellen.
Tijden: 9.30 - 17.00 uur
Kosten: € 115,00
Studiebelasting: DCU 7; SBU 35; ECTS 1.0
Accreditatie: CRKBO erkend. KTNO geaccrediteerd: K6099.  

Aanmelden:

Slapend fit! Met kleuren, klanken en kruidenolie.