Kristallen binnen de kleurenpunctuur

Aanmelden

In de eendaagse workshop 'Kristallen binnen de kleurenpunctuur' leer je hoe je met gekleurde kristallen pijn en stress kunt oplossen en voorkomen. Het heeft een toegevoegde waarde in je praktijk omdat het zo eenvoudig in het gebruik is en direct werkt.

Wat is de theorie achter kristalbehandelingen?
Peter Mandel zegt dat er sectoren op de huid zijn die vergeleken kunnen worden met gesloten deuren of poorten. De huid is de grens tussen het innerlijk van de mens en de buitenwereld. Via de huid is 'binnen' verbonden met 'buiten'.

Als de communicatie tussen binnen en buiten is verbroken, heeft dat consequenties. Er ontstaat stagnatie, die tot klachten en ziekten leidt. De stress die dit oplevert, richt schade aan.

De kristallen helpen om de deuren weer te openen en de informatie- en energiestroom weer op gang te brengen. Dat gaat vaak gepaard met een gevoel van diepe ontspanning.
De kleine plakkristalletjes zijn een groot succes bij pijnbestrijding. Hoe het werkt leer je ook in deze workshop. Tevens leer je hoe je kunt werken met de goud- en zilverfacetkristallen, als hulp bij o.a.
- Slaapproblemen
- Ontspannen
- Herstel van evenwicht tussen voelen en denken/links en rechts
- Burn-out
- Gewrichtsaandoeningen

Peter Mandel ontwikkelde samen met Swarovski de serie gekleurde kristallen. De kristallen helpen je ook om beter te slapen en geven een diepe innerlijke ontspanning. Zo kun je - zonder medicatie – pijn bestrijden en meer harmonie en rust in je leven krijgen. Onder meer de volgende onderwerpen komen aan de orde:
• Goud en zilver facetkristallen
• Vier elementen facetkristallen: vuur, aarde, lucht, water
• Punctuurkristalletjes
• Droomschijf
• Hartschijf
• Grijze kristallen

Hier staan brochures met achtergrondinfo over de diverse kristallen.

Voor wie: Therapeuten, of zij die dit willen worden. Ook als je nog niet eerder een workshop/cursus Kleurenpunctuur hebt gedaan.
Datum: Maandag 21 oktober 2024 van 9.30 -17.00 uur.
Locatie: Online
Docente: Praveeta Timmerman
Kosten: van € 115,00. Dit is inclusief werkboek wat je per post toegestuurd wordt en op de lesdag zelf ontvang je een toegangslink voor de online les via internet. Het is een interactieve les, waarbij je al je vragen kunt stellen en we het werkboek bespreken.
Studiebelasting: DCU 7, SBU 35, ECTS 1,5. KTNO geaccrediteerd onder nummer K 6091.  

Aanmelden:

Kristallen binnen de kleurenpunctuur