Meridianen met kleur en licht

Aanmelden

Deze eendaagse workshop over meridianen en acupunctuurpunten en de verbanden binnen de kleurenpunctuur dient als introductie of aanvulling op het overige cursusaanbod kleurentherapie.

Meridianen zijn licht-geleidingskanalen in het lichaam. Ze zijn al duizenden jaren bekend vanuit de TCM en acupunctuur. De grote verdienste van Peter Mandel, de grondlegger van Kleurenpunctuur, is geweest om de acupunctuurpunten ook te gaan behandelen met kleur en licht.

Het Yin/Yang principe wat aan de basis ligt van de TCM, is vertaald naar koele en warme kleurenergie.
Je leert:
- werking van kleur- en lichttherapie op het lichaam
- de specifieke betekenis van elke kleur
- welke kleuren horen bij welke meridianen
- welke kleuren pas je toe op acupunctuurpunten
- Yin/Yang binnen de kleurentherapie
- verschil acupunctuur en kleurenpunctuur

Voor wie: acupuncturisten, natuurgeneeskundige therapeuten, shiatsu- en andere reflexzone-masseurs. Ook als je nog niet eerder een workshop/cursus Kleurenpunctuur hebt gedaan
Datum: donderdag 2 december 2021
Online. Na aanmelding ontvang je de factuur en na betaling stuur ik je het papieren werkboek per post toe. Op de afgesproken tijd krijg je een uitnodiging om deel te nemen aan het webinar en via beeldtelefoon volgt live de les. Er is directe interactie met jou als deelnemer en je vragen kunnen allemaal worden beantwoord.
Lestijden: 9.30-17.00 uur
Locatie: Online
Docent: Praveeta Timmerman
Kosten: Van € 115,00 voor € 92,00. Dit is inclusief werkboek.
Studiebelasting: SBU 14. KTNO geaccrediteerd K6093 en hiermee erkend door verschillende beroepsverenigingen, waaronder: VBAG, LVNT, NVST, VIV, CAT en VVET.

 

Aanmelden:

Datum publicatie:. 7 nov 2018

Meridianen met kleur en licht